• szláv
  • Magyar
  • angol
Tel.: 0903 105 654 | Email: info@optikaoros.sk | Nyitvatartás: Hé-Pé: 9:00-12:00 a 13:00-18:00 | Szo: 9:00-12:00 | Va: Zárva

 

Kontaktlencsék

A kontaktlencsék legnagyobb előnye kétségtelenül a korlátlan perifériás látás. Különösen sportolás közben fogja értékelni, illetve olyan helyzetekben, amikor nagyon fontos a tökéletes megjelenés. A modern kontaktlencsék képesek a szem hibáinak kijavítására. Megfelelő kezeléssel és választással hatékony és biztonságos cserét biztosít szemüvege helyett. Szükséges azonban hozzáfűzni, hogy a kontaktlencséket rendszeresen szemüveggel felváltva kell viselni, hogy elkerüljék a feleslegesen szemirritációt.

Szeretnék kontaktlencsét

Bejelentkezés

Egyéni multifokális lencsék

A speciális multifokális kontaktlencsék különböző dioptriás erőket ötvöznek egy lencsében. Közel és távollátáshoz való lencséket rejtenek magukban. A speciális kétlapú kialakításnak köszönhetően segítségül szolgálnak az időseknek, akiknek a szeme már nem fókuszál nagyobb tárgyakra, illetve távolságokra. A látózónák koncentrikus körökben helyezkednek el a multifokális lencsékben.

Lencsék számítógépes munkához

A számítógéppel végzett munka úgynevezett száraz szem szindrómát okozhat. Kellemetlen szúrő, égő, vágó érzetekben nyilvánul meg, mintha a szemébe került volna valami. A számítogépes munkához való kontaktlencsék kiválasztásakor mindig figyelembe vesszük az innovatív technológákat és a kényelmet viselésükkor. A lencsék tökéletesen sima felülettel és hihetetlen rugalmasságal rendelkeznek. A jól megválasztott kontaktlencsék a számítógéppel történő munka során megakadályozzák a szemfáradtság érzetét, felfrissítik szemeit összetételüknek köszönhetően, amely így akár 100% oxigént is átenged, hogy a szemek jobban lélegezzenek.